Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На Спринта съм с медна от тройника отпред до задния мост, измерих, казах че е за алфа и човека сложи правилните накрайници, пресова ги и готово, някъде към 20 лв беше към 5 метра тръба и накрайници

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
      П.С Вчера лягах да зяпам тоя датчик на скоростната ,че и на мен ми спря километражя , и той нали е капсулован та има някакви дупчици не симетрично разположени на върха му , можеби от стружки дето са хвъркали вашите така ли са ?
      А проблема с крушките го решихме със светодиоди и съпротивления един излиза 50 ст има и готови но по 2 лв !
      Първо си провери таблото, то прави проблема в 90% от случаите.
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Мисля първо датчика да замерим ! Някой знае ли къде му е буксата и има ли такава изобщо ? Преди да спре съвсем прекъсваше от време на време и след това спря съвсем !
        Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Има и я търси около бобините или там някъде по в лявата страна.Много мяза на куплунзите на ламбда и импулсния.Най-добре тръгни по кабела,да не почнеш да мериш нещо друго,че един да го е барал и вече не се знае къде може да е.Проблема е,че няма какво толкова да му се мери.По добре напръскай със спрей клемите и пробвай пак.Ако не стане влизаш във филм,много познат напоследък.Сякаш нещо им става на нашите кочини и ги е хванал модерния грип!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
            Първо си провери таблото, то прави проблема в 90% от случаите.
            На дисплейното табло има еди малък куплунг двойка - това е от датчика и не прави хубав контакт с платката. Там ти е проблема, особено ако си го пипал

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
              Мисля първо датчика да замерим ! Някой знае ли къде му е буксата и има ли такава изобщо ? Преди да спре съвсем прекъсваше от време на време и след това спря съвсем !
              Пак ти казвам - таблото, в частност малката платка на скоростомера!
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Значи откачихме го днес и с един магнит го замерихме дава някакви минимални стойности разлика но я има ! Дадохме на контакт и пак с магнита не ебава даже нетрепва , припоихме буксите и то зе че се оправи ще видим докога !

Comment

• Първоначално публикувано от Топалъков Покажи съобщение
                  Малко low-quality по мое мнение за осветляване, затова ето вариант набързо нахвърлен ако ти хареса може някой разбиращ от PS да я пооправи
                  Много добре се е получило по загатнато стои бравос!
                  Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                  FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                  sigpic

Comment

Пак ти казвам - таблото, в частност малката платка на скоростомера!
                    Презапой куплунга на тази платчица - там се скапват спойките също. При мен го имаше този проблем

Comment

• Рязък завой на темата - 16ките са продадени ... засега съм с тези огромни 14ки .. после 17

33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• даваи ги тез за моита таман са малко ретро
                        alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

• Абе крис какво направи бе братле защо така сега алфито какво ще прави без тях.Какво стана защо ги продаде???????????????
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Рязък завой на темата - 16ките са продадени ... засега съм с тези огромни 14ки .. после 17

Браво това е един от моделите джанти които най-много харесвам намери си такива 15" и ще ти стоят перфектно на колата
                            92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                            95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                            90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                            00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Ми аз ако ги намеря 15ките Ронал други няма да сложа ... ама са доста редки, меко казано
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Добре де само на мен ли ми опират 15 ките ? Като ви гледам слагате 16 та даже 17 ки и не ви стърже ! Аз съм с 195/50/15 и при остър завой ми стърже някъде така и невиждъм къде в състояние покой си има 8-9 см разтояние от калника !

Comment

Working...
                                X